Comodo Firewall 12.2.2.8012

0
3281

Comodo Personal Firewall предпазва вашия компютър от Троянци, злонамерен софтуер и атаки на хакери. С удобния си интерфейс Comodo ви дава възможност да разрешавате или спирате достъп от интернет, пазейки личните си документи и то само с едно натискане на мишката. Мониторингът в реално време ви дава възможност веднага да реагирате на заплахи и откриването на причината за тях.

Comodo Personal Firewall е много интересна и безплатна защитна стена (firewall) за Windows. Независимо, че използва съвсем малко системни ресурси е доста ефективна за защита от досадни реклами, изскачащи прозорци, шпионски приложения и др. Дава напълно реална картина на IP връзките, портовете и ви помага да се предпазите от 10 000 (и повече) зловредни приложения. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Повече за Comodo Firewall Pro можете да научите от нашата статия: Comodo Firewall Pro – кратко ревю.

Официална страница
Изтегли: Comodo Firewall 12.2.2.8012 (5.44 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Google Новини, TikTok, Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!