AfterShot Pro 2 – обработка и конвертиране на снимки

Уникално удобна програма за обработка и конвертиране на снимки от Corel.
Corel AfterShot Pro 2 променя начина, по който света работи с RAW формат. С 64-битова производителност, новата версия е 30% по-бърза от AfterShot Pro 1 и до 4 пъти по-бърза от конкуренцията.
AfterShot Pro 2 е най-добрият начин за отключване на свободата и гъвкавостта на снимане RAW. С несравними скорост и мощност, както и удобен и лесен нов интерфейс, AfterShot Pro 2 е RAW конвертор, редактор на снимки и прекрасен инструмент за класифициране и управление на албумите ви в една единствена програма.
Можете да свалите програмата AfterShot Pro 2 оттук.

Fotosizer – програма за редакция на снимки

Fotosizer е уникално удобна беплатна програма за обработка на много снимки едновременно. Програмата дава възможност за бърза обработка на стотици снимки като променя размера им по зададени от потребителя критерии.
Програмата за обработка на снимки е налична за Windows 2000, Windows XP, Vista, Windows, Windows 8 (32 и 64-bit). Все още не е налична версия на програмата за Mac.
Fotosizer може да бъде свалена оттук.

STP MP3 Player 3

STP (SysTrayPlayer ) е простичък MP3 & CD аудио плейър, който се зарежда в tray-менюто. По този начин употребява малко количество системни ресурси, както и време на стоящия пред компютъра. Освен всички „плейърски“ възможности, той е снабден и с редактор за плейлисти, еквалайзер и др. Поддържа скинове и се разпространява с отворен код.Сваляне оттук.
Ключови думи:
Дата: 04.01.2007 21:11
Видяна: 16752
Свалена: 2296
Оценка: 0.00   (0 гласа)
Големина: 208.9 KB
Добавена от:
Форуми:
Сайт: www.digitalelement.byethost22.com
Лиценз: Open Source

STP MP3 Player 3

VLC Media Player 2.1.3

VLC Media Player 0.8.6a
VLC Media Player, достъпен за почти всички операционни системи, поддържа възпроизвеждането на всиякакви аудио и видео формати, използвайки собствени кодеци: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3,ogg и др. Той умее да възпроизвежда и DVD-та, VCD-та и аудио CD-та.

Най-ценното му качество обаче е възможността да възпроизвежда филм във формат DivX/XVid докато се зарежда-програмата преодолява и блокирането на файла от програмата, която сваля файла.

VLC Media Player е също така клиент и сървър за потоково възпроизвеждане на мултимедия,който поддържа множество мрежови протоколи.

Може да бъде свален оттук.

Ключови думи:
Дата: 27.03.2007 20:57
Видяна: 16202
Свалена: 16428
Оценка: 5.00   (9 гласа)
Големина: 9.3 MB
Добавена от: admin
Форуми:
Сайт: http://www.videolan.org/
Лиценз: Freeware

SA Dictionary 2010

Най-популярният речник в България за превод на думи от английски на български и обратно. Тази версия включва 2 речника – англо-български (ок. 120 000 думи) и българо-английски (ок. 100 000 думи). Освен това, имате възможност да проверите бързодействието на компютъра си с функцията benchmark, измерваща броя преведени думи за секунда.

Може да бъде свален оттук.

Официална страница – http://www.thediction.com/

BSplayer Free

Програмата възпроизвежда почти всички видове мултимедийни файлове – AVI, MPEG, ASF, MWA, MP3, WAV и др. Плеърът няма проблеми със субтитрите (работи със субтитри във формати MicroDVD, Subviewer и SubRip), поддържа определяне на шрифта, и мястото им, без кирилицата да бъде проблем. Поддържат се кожи, а самата програма има многоезиков интерфейс. Между 26-те езика стои и българският.
Свали оттук.

Mozilla Firefox (Мозила Файърфокс)

Browsing Made Easy (Сърфирай в Интернет лесно) е слоганът, който потребителят веднага вижда на страницата на Firefox, и това не е далеч от истината.

Mozilla Firefox е изключително удобен и лесен за употреба браузър, с огромно количество добавки, които допълнително подпомагат специфичните нужди на всеки потребител. Доказателство за това е фактът, че към март 2014 Firefox има близо 20% дял в световен мащаб (данни на w3counter.com)

Актуална версия на Firefox за вашия език може да свалите от https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/